C. Madsen Byg ApS

Telefon

27 20 47 15

C. Madsen Byg ApS

Døre og vinduer

Hjem –  Døre og vinduer

Døre og vinduer

Er det tid til en udskiftning af vinduer og døre?

Trækker det ind, er vinduerne og dørene blevet slidte at se på, eller vil du energioptimere din bolig? Vi udfører både reparationer og udskiftninger af døre og vinduer for kunder i Randers, Århus og resten af Østjylland. Ved at skifte til nye døre og vinduer kan du forbedre både dit varme- og energiforbrug. Det er fx energibesparende at skifte til trelagsglas, der isolerer bedre end et- og tolagsglas.

Er du i tvivl om dine vinduer og døre kan energiforbedres, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om, hvad der kan forbedres.

Har du brug for mere lysindfald?

Der findes flere løsninger til at få et mere naturligt lysindfald. Med et ovenlysvindue kan du få tilført mere lys til dine rum og dermed udnytte højden og tagets hældning. Placeringen er dog vigtig, så du profiterer bedst af sollyset. Det har vi heldigvis godt styr på, og vi rådgiver dig gerne i placeringen og monterer det selvfølgelig også, så du får en holdbar løsning. Ved at montere en kvist kan du, udover at tilføre mere lys, få mere plads og udnytte skæve rum bedre. Vi tager os både af ansøgning om bygningstilladelse, anskaffelsen af materialer og monteringen.

Ring eller skriv til os i dag!


Vælg os som din tømrer, fordi

Vi holder ord

Vi lægger vægt på at overholde alle vores aftaler. Det er vigtigt for den gensidige tillid, at du kan regne med os, ligesom vi kan regne med dig.

Vi tager ansvar

Når vi påtager os en opgave, så tager vi også ansvar for, at opgaven bliver løst så godt som overhovedet muligt.

Vi forlader ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds

Vi sætter selv høje standarder for vores arbejde, og vi besidder en stor portion faglig stolthed. Derfor kan du roligt regne med, at arbejdet er tip top i orden, før vi afslutter projektet.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine tømreropgaver

Kontakt os