C. Madsen Byg ApS

Telefon

27 20 47 15

C. Madsen Byg ApS

Nybyg og tilbyg

Hjem –  Nybyg og tilbyg

Nybyg og tilbyg

Har du nybyggerdrømme?

Går du med planer om at forme din bolig lige efter dit hoved? Vi hjælper dig gerne med at gøre dine drømme til virkelighed. Lad os stå for hovedentreprisen, så sørger vi for at samle vores team af kyndige samarbejdspartnere inden for de andre håndværkerfag, så du får samlet det hele i én løsning. Vi har kontakt til både murer, elektriker, vvs, blikkenslager, maler og entreprenør – vi klarer hele dit nybyggerprojekt, så du ikke skal bekymre dig om at planlægge og navigere i forskellige firmaer. Vi laver nybyg for både private og erhverv.  

Få mere plads med en tilbygning

Mangler du opbevaringsplads, er der behov for et ekstra kontor, eller mangler bilen en carport at stå i læ under? Vi laver alle former for tilbygninger, og vi er altid klar på at finde en løsning, der opfylder dine behov. Motivationen for at få lavet en tilbygning kan være meget forskelligt, og mangler du idéer til, hvordan du kan få indfriet dine ønsker, kommer vi gerne med inspiration og løsninger til, hvordan det kan lade sig gøre.

Vi laver følgende tilbygninger:

  • Ekstra rum til bolig
  • Udhus
  • Garage
  • Carport
  • Skur
  • Små lagerrum

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

 


Vælg os som din tømrer, fordi

Vi holder ord

Vi lægger vægt på at overholde alle vores aftaler. Det er vigtigt for den gensidige tillid, at du kan regne med os, ligesom vi kan regne med dig.

Vi tager ansvar

Når vi påtager os en opgave, så tager vi også ansvar for, at opgaven bliver løst så godt som overhovedet muligt.

Vi forlader ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds

Vi sætter selv høje standarder for vores arbejde, og vi besidder en stor portion faglig stolthed. Derfor kan du roligt regne med, at arbejdet er tip top i orden, før vi afslutter projektet.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine tømreropgaver

Kontakt os