C. Madsen Byg ApS

Telefon

27 20 47 15

C. Madsen Byg ApS

Renovering

Hjem –  Renovering

Renovering

Trænger boligen til en overhaling?

Står du og har købt en bolig eller lejlighed, men den har brug for en makeover? Er gulvet slidt at se på? Har du brug for mere luft og sammenhæng mellem stue og køkken, så der skal laves et køkkenalrum i stedet for en opdeling? Hos C. Madsen Byg påtager vi os gerne din renoveringsopgave uanset omfang – ingen opgave er for lille til os. Vi klarer alt fra gulv til køkken og gennemrenovering af hele boliger for private og erhverv i Århus, Rander og resten af Østjylland.

Vi tager gerne hovedentreprisen

Hos C. Madsen Byg har vi gode håndværkerkontakter, der kan supplere vores tømrerkompetencer. Vi tilbyder derfor at stå for hele renoveringsprojektet, så du kan få renoveret alt i din bolig, uden du behøver have flere virksomheder inde over. Ved at have os som hovedentreprenør slipper du for at agere mellemmand, og processerne bliver meget nemmere og hurtigere, fordi vi har det samlede overblik, og vi har gjort det før. Lad os klare det hårde arbejde – vi elsker det!   

Har du brug for at vende idéer om, hvad der skal renoveres i din bolig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 


Vælg os som din tømrer, fordi

Vi holder ord

Vi lægger vægt på at overholde alle vores aftaler. Det er vigtigt for den gensidige tillid, at du kan regne med os, ligesom vi kan regne med dig.

Vi tager ansvar

Når vi påtager os en opgave, så tager vi også ansvar for, at opgaven bliver løst så godt som overhovedet muligt.

Vi forlader ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds

Vi sætter selv høje standarder for vores arbejde, og vi besidder en stor portion faglig stolthed. Derfor kan du roligt regne med, at arbejdet er tip top i orden, før vi afslutter projektet.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine tømreropgaver

Kontakt os