C. Madsen Byg ApS

Telefon

27 20 47 15

C. Madsen Byg ApS

Gulve

Hjem –  Gulve

Gulve

Er tiden inde til et nyt gulv?

Et nyt gulv kan tilføre et helt nyt liv til din bolig. Slip af med det slidte og kedelige rum og skab den stemning, der passer til din stil. Vi har et indgående kendskab til forskellige gulvtyper og materialer, og vi kommer gerne og kigger på, hvad der vil passe bedst til din bolig baseret på dine ønsker. Har du været vant til gulvtæppe, men vil gerne skifte over til trægulv, kommer vi gerne med gode råd og vejledning til, hvordan du skal behandle dit trægulv, så du kan få fremhævet dets kvaliteter og sørge for en længere levetid.

Vi lægger følgende gulve:

  • Træ
  • Sildeben
  • Laminat
  • Massive
  • Gulvvarme

En tømrers vigtigste værktøj er hans skarpe øjne

Vi har sans for detaljerne, og dem skal der være styr på for at levere et tilfredsstillende resultat. Hvad enten vi reparerer, brækker op eller udskifter gulve, lægger vi lige stor koncentration i arbejdet, så det er udført korrekt – uden skævheder, hældninger eller utætheder. Hos C. Madsen Byg efterlader vi aldrig et stykke arbejde, som vi ikke selv ville kunne leve med.  

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud!

 

 


Vælg os som din tømrer, fordi

Vi holder ord

Vi lægger vægt på at overholde alle vores aftaler. Det er vigtigt for den gensidige tillid, at du kan regne med os, ligesom vi kan regne med dig.

Vi tager ansvar

Når vi påtager os en opgave, så tager vi også ansvar for, at opgaven bliver løst så godt som overhovedet muligt.

Vi forlader ikke opgaven, før du er 100 % tilfreds

Vi sætter selv høje standarder for vores arbejde, og vi besidder en stor portion faglig stolthed. Derfor kan du roligt regne med, at arbejdet er tip top i orden, før vi afslutter projektet.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine tømreropgaver

Kontakt os